Powered By Blogger

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

κυψελες dadant σε συλλογη μελιου

9 σχόλια:

  1. Καλησπέρα...Πως μπορούμε να συνομιλήσουμε κάποια στιγμή;;;Μεγάλος φαν της κυψέλης dadant,πρόσφατα αγόρασα 2 για δοκιμή και μάλλον θα συνεχίσω με αυτές!!!Απλώς θα ήθελα να μου πεις για τις εμπειρίες σου και να ρωτήσω κάποια πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα..ανωνυμε!!στειλε email..και τηλ και θα πουμε τα παντα!!

      Διαγραφή
    2. Ναι,ξέχασα να γράψω το όνομά μου στο τέλος...Στάθης Μυστακόπουλος από Θεσσαλονίκη...tatakasss@yahoo.com το mail μου...Στείλε μου εκεί και θα ανταλλάξουμε και κινητά αν θέλεις...

      Διαγραφή
  2. Πολύ καλή δουλειά!
    Έχω τρεις κλασικές κυψέλες και σκέφτομαι να μη συνεχίσω με αυτό τον τύπο κυψέλης. Προγραμματίζω να βάλω την Άνοιξη δύο κυψέλες Perone αλλά με κινητά πλαίσια για καλύτερη παρακολούθηση και να προσθέσω μία ή δύο κυψέλες Dadant για σύγκριση.
    Πιστεύω ότι μία συνάντηση μαζί σας θα μου έδινε πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις για τις κυψέλες Dadant και να κάνω καλύτερη προετοιμασία για το μέλλον. Εν αναμονή λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε δημητρη αν σε βγαλει ο δρομος στη τριπολη ευχαριστως να τα πουμε!!

      Διαγραφή
  3. σας εχω παρακολουθησει αρκετο καιρο ψαχνοντας για τις κυψελες dadant .. πολλα μπραβο για τη δουλεια σας ... μολις σημερα ειδα οτι ειστε στη τριπολη ομοιως κ εγω.
    λεγομαι ακης με email - akis_sofr@yahoo.gr..πως θα γινει να ερθουμε σε εποικινωνια σχετικα με καποιες αποροιες μου με αυτες τις κυψελες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλη χρονια.μπορουμε να τα πουμε;βασιλης
    tzardos_b@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή